Αναγνώριση της Baxter ως ένας από τους 100 καλύτερους οργανισμούς ως προς την εταιρική υπευθυνότητα

100 Best Corporate Citizen LogoΗ Baxter μόλις αναγνωρίστηκε ως ένας από τους φετινούς 100 Καλύτερους Οργανισμούς ως προς την εταιρική υπευθυνότητα από το Corporate Responsibility Magazine (Περιοδικό Εταιρικής Ευθύνης). Μας τιμά η αναφορά που μας έγινε.

Η αφοσίωση της Baxter να λειτουργεί ως οργανισμός υψηλής εταιρικής υπευθυνότητας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της βασικής αποστολής μας να σώζουμε και να διατηρούμε ζωές. Θέλουμε οι ασθενείς, οι κοινότητες και το σύνολο των συμμετόχων στην εταιρεία μας να ευημερούν και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μέσα από υπεύθυνες πρακτικές που δημιουργούν μακροπρόθεσμη κοινωνική, περιβαλλοντική και οικονομική αξία. Είτε εστιάζουμε στην επέκταση της πρόσβασης στην ποιοτική φροντίδα, στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματός μας, είτε στον εθελοντισμό προς τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στόχος μας είναι να κάνουμε την ουσιαστική διαφορά μέσα από τις λειτουργίες και τις ενέργειές μας έχοντας ηγετικό ρόλο στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτό όλο οφείλεται στους 47.000 εργαζόμενούς μας διεθνώς, οι οποίοι εμπνέονται συνεχώς για να βλέπουν τη μεγάλη εικόνα μέσα από τις ιδέες και τις προσεγγίσεις τους, για λογαριασμό των συμμετόχων στην εταιρεία μας, οι οποίοι βασίζονται σε εμάς. Η αφοσίωσή τους είναι η κινητήρια δύναμη στην επιρροή μας καθημερινά.

—Joe Almeida, Πρόεδρος Δ.Σ. και CEO