Χειρουργική φροντίδα

Χειρουργική φροντίδα

Πρωτοπόροι στην καινοτομία στον χειρουργικό τομέα, σχεδιάζουμε τεχνολογίες που προάγουν τις τεχνικές, αυξάνουν την αποδοτικότητα και βελτιώνουν τα αποτελέσματα.

Όταν μας χρειάζεστε περισσότερο, τα κλινικά διαφοροποιημένα προϊόντα μας στην χειρουργική φροντίδα στηρίζουν την αιμόσταση, τη στεγανοποίηση του ιστού, την επανόρθωση, την επιδιόρθωση του ιστού, τη διεγχειρητική φροντίδα των ασθενών και τα εισπνεόμενα αναισθητικά. Το δυναμικό χαρτοφυλάκιό μας έχει καταδειχθεί ότι μειώνει τις διεγχειρητικές και τις μετεγχειρητικές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένων των επιπλοκών που απαιτούν δαπανηρές μεταγγίσεις αίματος και παρατείνουν τον διεγχειρητικό χρόνο. Λιγότερες επιπλοκές συχνά σημαίνει ταχύτερη ανάρρωση των ασθενών σας και μειωμένες δαπάνες για το νοσοκομείο ή την κλινική σας.

Σε επείγοντα και προγραμματισμένα χειρουργεία, τα προηγμένα χειρουργικά προϊόντα μας τα εμπιστεύονται σε επεμβάσεις διαφορετικών ειδικοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της νευρολογίας, σπονδυλικής στήλης, καρδιαγγειακές, βαριατρικής, γυναικολογίας, ορθοπεδικής και επανορθωτικής μικροχειρουργικής.

Ενισχύοντας την παγκόσμια χειρουργική φροντίδα

Πρόσβαση

Τα προϊόντα της Baxter είναι αξιόπιστα εργαλεία σε χειρουργικές αίθουσες σε σχεδόν 60 χώρες.

Ποιότητα

Οι χειρουργοί βασίζονται στην ποιότητα των προϊόντων μας για την επίτευξη βελτιωμένων αποτελεσμάτων.

Σχεδιασμός με στόχο την ασφάλεια

Τα προϊόντα της Baxter βοηθούν τους χειρουργούς να μειώσουν τις διεγχειρητικές και μετεγχειρητικές επιπλοκές.

FLOSEAL Hemostatic Matrix

Αιμοστατική μήτρα FLOSEAL

Η Αιμοστατική Μήτρα FLOSEAL είναι ένα ρευστό αιμοστατικό που βοηθά τους χειρουργούς να σταματήσουν ταχέως την αιμορραγία – εντός δύο λεπτών κατά μέσο όρο1. Είναι 96% αποτελεσματική στην παύση των διεγχειρητικών αιμορραγιών εντός 10λέπτου1-3. Η FLOSEAL μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη για τη διακοπή διεγχειρητικής αιμορραγίας τόσο στα μαλακά μόρια όσο και στα οστά και είναι αποτελεσματική ακόμα και στην αντιμετώπιση της υγρής, ενεργής διεγχειρητικής αιμορραγίας3. Είναι το μοναδικό προϊόν του είδους του που αποδεδειγμένα μειώνει τον ρυθμό των μεταγγίσεων και μικρών επιπλοκών στις καρδιαγγειακές χειρουργικές επεμβάσεις1-3. Χρησιμοποιείται ευρέως σε όλες τις χειρουργικές ειδικότητες για να βοηθήσει τους χειρουργούς να διατηρήσουν τους ασθενείς ασφαλείς και να μειώσουν τον κίνδυνο επιπλοκών4. Η Μήτρα FLOSEAL δεν προορίζεται ως υποκατάστατο της επιμελούς χειρουργικής τεχνικής και της σωστής εφαρμογής των απολινώσεων ή άλλων συμβατικών διαδικασιών αιμόστασης.

  • Η Αιμοστατική Μήτρα FLOSEAL διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες παγκοσμίως.    
  • Μην ενίετε και μη συμπιέζετε τη Μήτρα FLOSEAL σε αιμοφόρα αγγεία.
  • Μην την εφαρμόζετε απουσία ενεργούς ροής αίματος.   

Προβαλλόμενα προϊόντα

TISSEEL [Fibrin Sealant]

TISSEEL [Συγκολλητικό ιστών] για χειρουργική φροντίδα

Το TISSEEL είναι ένα συγκoλλητικό ιστών με αποδεδειγμένο ιστορικό κλινικής ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, το οποίο εμπιστεύονται οι χειρουργοί ως ενισχυτικό της αιμόστασης.

Το TISSEEL [Συγκολλητικό ιστών] διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες παγκοσμίως.

Σχετικοί κεντρικοί τίτλοι