Διατροφική φροντίδα

Διατροφική φροντίδα

Όταν διάφορες ιατρικές παθήσεις εμποδίζουν την επαρκή σίτισή σας, η Baxter παρέχει επιλογές κλινικής διατροφής που σώζουν ζωές για να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε και πάλι την υγεία σας. 

Η κακή θρέψη μπορεί να αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για άτομα με ευπαθή κατάσταση υγείας: για 1 στα 10 νεογνά που γεννιούνται πρόωρα, για ασθενείς υπό χημειοθεραπεία που έχουν χάσει τη δυνατότητα να προσλαμβάνουν τροφή, για ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις και για ασθενείς με χρόνιες ασθένειες.

Η λήψη των θρεπτικών συστατικών που απαιτούνται για να ανακτήσετε και να διατηρήσετε την υγεία σας μπορεί να είναι συχνά δύσκολη ή αδύνατη μέσω της φυσιολογικής σίτισης ή ακόμη και μέσω διεντερικού σωλήνα. Συνεπώς, είμαστε πρωτοπόροι στα διαλύματα παρεντερικής (ενδοφλέβιας) διατροφής (ΠΔ) από τη δεκαετία του 1940 και αποκτήσαμε ηγετικό ρόλο στην κλινική διατροφή μέσω καινοτόμων και προσβάσιμων προϊόντων και υπηρεσιών σε ασθενείς σε όλον τον κόσμο.

Για να βοηθήσουμε τους ασθενείς να ανακτήσουν και πάλι την υγεία και τη δύναμή τους, συνεργαζόμαστε με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και κλινικούς διατροφολόγους για να βοηθήσουμε να διασφαλιστεί ότι οι ασθενείς λαμβάνουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. 

 Home parenteral nutrition (HPN) patient Jana Daigle

Αυτό που είναι φυσιολογικό για μένα δεν φαίνεται να είναι φυσιολογικό για τους υπόλοιπους … Έχω μαζί μου τη διατροφή μου, τη θεραπεία που λαμβάνω ημερησίως σε σακίδιο, η οποία είναι εξαιρετικά βολική επειδή μου επιτρέπει να εξακολουθώ να έχω ελευθερία κινήσεων.

«Η επίδραση που έχει η Baxter σε εμένα προσωπικά είναι ότι παράγουν τα προϊόντα τους με τρόπο που εστιάζει στην καινοτομία και στην ασφάλεια. Με καθησυχάζει να σκέφτομαι ότι καλύπτουν τις ανάγκες μου και δεν το κάνω αυτό μόνη μου.

Jana, Καταναλωτής κατ’ οίκον παρεντερικής διατροφής

Jana, καταναλώτρια κατ’ οίκον παρεντερικής διατροφής

Image of woman smiling

Κατ’ οίκον παρεντερική διατροφή

Χρόνιες ασθένειες που επηρεάζουν το πεπτικό σύστημα, όπως η αδυναμία κατάποσης, η διαταραχή κινητικότητας του εντέρου, οι φλεγμονώδεις νόσοι του εντέρου, η εντερική απόφραξη ή το σύνδρομο βραχέος εντέρου μπορεί επίσης να απαιτήσουν την ανάγκη για καθημερινή κλινική διατροφική θεραπεία ως υποκατάστατο ή συμπλήρωμα της φυσιολογικής σίτισης. Η κατ’ οίκον παρεντερική διατροφή (HPN) παρουσιάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και σήμερα είναι μια ευρέως εξαπλωμένη επιλογή θεραπείας ανά τον κόσμο. Οι ασθενείς υπό κατ’ οίκον παρεντερική διατροφή μπορούν να λάβουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται – στην άνεση του σπιτιού τους – βασιζόμενοι στο εύρος του φάσματος των προϊόντων μας που υποστηρίζει τις εξατομικευμένες ιατρικές συνταγές τους.   

Εξέλιξη της παγκόσμιας διατροφικής φροντίδας

Πρόσβαση

Παρέχουμε καινοτόμα και προσβάσιμα προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται σε διαφορετικά περιβάλλοντα υγειονομικής φροντίδας, συμπεριλαμβανομένων της ΜΕΘ και του νοσοκομείου, των μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων, των κλινικών καθώς και κατ’ οίκον.

Ποιότητα

Το φάσμα των προϊόντων μας περιέχει πολλά από τα απαραίτητα συστατικά που είναι αναγκαία για να δημιουργήσουν επαρκώς ισορροπημένα παρασκευάσματα ενός σχήματος κλινικής διατροφής, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπίδια, ηλεκτρολύτες, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες.

Ασφάλεια

Τα έτοιμα προς χρήση προϊόντα παρασκευάζονται με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και οι εξατομικευμένες ιατρικές συνταγές μπορούν να εκτελεστούν με σταθερή ποιότητα και ασφάλεια χρησιμοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία μας σε συστήματα αυτοματοποιημένης ανάμειξης για φαρμακεία.

23%

των ασθενών στις Η.Π.Α. με κακή θρέψη εισήχθησαν εκ νέου στο νοσοκομείο εντός τριάντα ενός ημερών από την έξοδό τους1

2 εκατομμύρια

περίπου νοσηλείες στις Ηνωμένες Πολιτείες σχετίζονται με κακή θρέψη 2

2 φορές μεγαλύτερες χρονικά

νοσηλείες στις Ηνωμένες Πολιτείες που μπορεί να είναι αποτέλεσμα της κακής θρέψης2