Ασθενείς

Ασθενείς

Πιστεύουμε ότι καθένας από εμάς αξίζει μια ευκαιρία για μια γεμάτη ζωή, χωρίς ασθένειες και γεμάτη δυνατότητες.

Στην Baxter, έχουμε αναλάβει τη δέσμευση να βελτιώνουμε το θεραπευτικό αποτέλεσμα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς και να βοηθάμε τους επαγγελματίες υγείας να ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες προκλήσεις και ευκαιρίες στη φροντίδα των ασθενών ανά τον κόσμο.

Οι θεραπευτικές κατηγορίες μας

Εντατική Θεραπεία

Όταν κάθε στιγμή μετράει, οι θεραπείες μας βοηθούν τους επαγγελματίες υγείας να παρέχουν σε εσάς ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα θεραπεία που θα διατηρεί τη ζωή.

Νοσοκομειακή φροντίδα

Από το φαρμακείο έως την κλίνη του ασθενούς, παρέχουμε υποστήριξη σε εσάς και στους επαγγελματίες υγείας με φάρμακα ΕΦ χορήγησης και τεχνολογίες έγχυσης που έχουν σχεδιαστεί με στόχο την ασφάλεια.

Διατροφική φροντίδα

Όταν οι διάφορες ιατρικές παθήσεις εμποδίζουν την επαρκή σίτισή σας, παρέχουμε επιλογές κλινικής διατροφής που σώζουν ζωές για να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε και πάλι ή να διατηρήσετε την υγεία σας.

Νεφρολογική φροντίδα

Η χρόνια νεφρική νόσος (ΧΝΝ) είναι μια συνεχής διαδρομή. Καθώς κάθε διαδρομή είναι μοναδική, η Baxter σας ακολουθεί σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής παρέχοντάς σας επιλογές που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του τρόπου ζωής σας.

Χειρουργική φροντίδα

Συνεργαζόμαστε με χειρουργικές ομάδες ανά τον κόσμο για να μπορούν να χειρουργούν με εμπιστοσύνη, ακρίβεια και ταχύτητα για μια πετυχημένη έκβαση στη χειρουργική επέμβασή σας.

Σχετικοί κεντρικοί τίτλοι