Επαγγελματίες υγείας

Επαγγελματίες υγείας

Έχουμε αναλάβει τη δέσμευση να σας βοηθήσουμε να ανταποκριθείτε στις εξελισσόμενες προκλήσεις και ευκαιρίες στη φροντίδα των ασθενών

Αφιερώνουμε κάθε ημέρα στην προώθηση καινοτομιών που θα διαμορφώσουν μια εξυπνότερη και πιο εξατομικευμένη φροντίδα σε εσάς και στους ασθενείς σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, εστιάζουμε στην εύρεση νέων τρόπων βελτίωσης της έκβασης των ασθενών, στην πρόληψη επιπλοκών πριν αυτές γίνουν απειλητικές για τη ζωή και στη μείωση του συνολικού κόστους φροντίδας.  

Οι θεραπευτικές μας κατηγορίες

Εντατική θεραπεία

Παρέχουμε καινοτόμες θεραπείες και τεχνολογίες για τη ΜΕΘ που θα σας βοηθήσουν να υποβάλετε σε θεραπεία τους ασθενείς με απειλητικές για τη ζωή ασθένειες.

Νοσοκομειακή φροντίδα

Από το φαρμακείο έως την κλίνη του ασθενούς, σας βοηθάμε να μεγιστοποιήσετε την ασφάλεια, να απλοποιήσετε τις διαδικασίες και να βελτιστοποιήσετε τη σχέση κόστους/απόδοσης σε όλο το νοσοκομείο.

Διατροφική φροντίδα

Οξεία και χρόνια διατροφική φροντίδα για τους ασθενείς σας που δεν είναι σε θέση να λάβουν επαρκή θρεπτικά συστατικά από του στόματος ή διεντερικά.

Νεφρολογική φροντίδα

Είμαστε πρωτοπόροι σε καινοτομίες στην αιμοκάθαρση και την περιτοναϊκή κάθαρση για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα για τους ασθενείς σας.

Χειρουργική φροντίδα

Παρέχουμε καινοτόμα χειρουργικά προϊόντα που σας βοηθούν να χειρουργείτε με εμπιστοσύνη, ακρίβεια και ταχύτητα.

Τα Προϊόντα μας

Το φάσμα των προϊόντων μας περιέχει προϊόντα για την εντατική θεραπεία, τη διατροφική, νεφρολογική, νοσοκομειακή και χειρουργική φροντίδα και βοηθά στην εξέλιξη της υγειονομικής φροντίδας σε όλον τον κόσμο.

Σχετικοί κεντρικοί τίτλοι