?

Παρεντερική Διατροφή

H Παρεντερική Διατροφή (ΠΔ) είναι μια τεχνική χορήγησης διατροφής που χρησιμοποιείται όταν είναι αδύνατη, ανεπαρκής ή αντενδείκνυται η από του στόματος ή η εντερική διατροφή.

Η παρεντερική διατροφή χορηγείται ενδοφλεβίως από κεντρική ή περιφερική φλέβα, ανάλογα με την ωσμωτικότητα του θρεπτικού μείγματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιφερική φλέβα όταν η τελική ωσμωτικότητα του διαλύματος είναι μικρότερη από 850 mOsm / L.

Σε ασθενείς με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση, παρεντερική χορήγηση διατροφής μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια αυτής.

Η Baxter προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων παρεντερικής διατροφής, όπως το OliClinomel και το Multimel, έτοιμοι σάκοι 3 θαλάμων, που περιέχουν τα τρία μακροθρεπτικά συστατικά (αμινοξέα-γλυκόζη-λιπίδια) και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία τύπων ανάλογα με τις διατροφικές ανάγκες των ασθενών. Παρέχει επίσης τη σειρά CLINIMIX, έτοιμοι σάκοι 2 θαλάμων (αμινοξέα-γλυκόζη).
Η Baxter διαθέτει επίσης το μεμονωμένο γαλάκτωμα λίπους CLINOLEIC και το διάλυμα αμινοξέων PRIMENE για νεογνά, βρέφη και παιδιά.
Για τη χορήγηση μικροθρεπτικών συστατικών η Baxter διαθέτει τα CERNEVIT (υδατοδιαλυτές και λιποδιαλυτές βιταμίνες) και DESKAN (ιχνοστοιχεία).