Ασθενείς και παροχές υγείας

Τομείς ειδίκευσης

Η Baxter International Inc. αναπτύσσει, παρασκευάζει και προωθεί στην αγορά προϊόντα που σώζουν και υποστηρίζουν τη ζωή ανθρώπων με λοιμώδεις νόσους, νεφρική νόσο, τραύματα και άλλες χρόνιες και οξείες παθήσεις. Ως παγκόσμια εταιρεία με επιχειρηματική δραστηριότητα σε διάφορους τομείς υγειονομικής περίθαλψης, η Baxter συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την ειδίκευσή της σε θέματα ιατρικών συσκευών και φαρμακευτικών προϊόντων, για να δημιουργήσει προϊόντα που προάγουν τη φροντίδα των ασθενών σε όλο τον κόσμο.

Αιμορροφιλία

Η μακρόχρονη προσήλωσή μας στην παροχή θεραπειών υψηλής ποιότητας σε άτομα με αιμορροφιλία έχει οδηγήσει σε καινοτομίες που περιλαμβάνουν την πρώτη θεραπεία με ανασυνδυασμένο παράγοντα VIII (χρησιμοποιείται μέθοδος ελεύθερη λευκωματίνης πλάσματος), καθώς και διαδικασίες καθαρισμού μονοκλωνικών αντισωμάτων και θερμικής επεξεργασίας.


Διαβάστε περισσότερα

Ανεπάρκεια πρωτεΐνης C

Τα άτομα που διαθέτουν πολύ μικρή ποσότητα πρωτεΐνης C σχηματίζουν πάρα πολλούς θρόμβους, γιατί το αίμα τους δεν σταματά να πήζει. Θρόμβοι μπορούν να αναπτυχθούν στα αιμοφόρα αγγεία, ιδιαίτερα στο δέρμα, στους οφθαλμούς, στους νεφρούς και στον εγκέφαλο.


Διαβάστε περισσότερα

Αυτοάνοση θρομβοπενική
πορφύρα (ΑΘΠ)

Η Baxter προσφέρει θεραπείες με κεκαθαρμένο πλάσμα το οποίο περιέχει αντισώματα που ονομάζονται ανοσοσφαιρίνες και βοηθούν τους ασθενείς με αυτοάνοση θρομβοπενική πορφύρα (ΑΘΠ).


Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοπαθής ανοσοανεπάρκεια (ΠΑΑ)

Η Baxter προσφέρει θεραπείες με κεκαθαρμένο πλάσμα, το οποίο περιέχει αντισώματα που ονομάζονται ανοσοσφαιρίνες και βοηθούν τους ασθενείς με πρωτοπαθή ανοσοανεπάρκεια να καταπολεμούν τις λοιμώξεις.


Διαβάστε περισσότερα